El Castell dels Templers atrau més de 1.000 turistes només en 15 dies de juliol

Dissabte van estrenar-se els vespres musicals d’aquest estiu a l’Església de Santa Maria de Gardeny, exhaurint totes les localitats disponibles

Més de 1.000 persones han visitat el Castell dels templers a Gardenya en els primers 15 dies de juliol, una xifra que dobla el total que es va enregistrar durant el passat mes de juny. Un perfil de visitant que majoritàriament és de fora de la capital de Ponent, segons informa Turisme de Lleida.

L’atractiu de l’equipament medieval va tornar a manifestar-se el vespre del dissabte, arran de la primera de les vetllades musicals d’aquest estiu previstes a l’Església de Santa Maria de Gardeny. Tot l’aforament permès per les restriccions sanitàries es va exhaurir amb visitants de Burgos, Alacant, Alcarràs i Lleida. Aquests van assistir a la visita, l’audiovisual i l’actuació posterior de Kunst Duo, l’agrupació de Maite Piñol (flauta travessera) i Víctor Alba (piano), que van delectar els assistents amb un repertori de jazz, pop rock i bandes sonores.

Per altra part, aquest matí, Turisme de Lleida ha tornat a programar la visita guiada per la Lleida City Tour, que en aquesta ocasió ha comptat amb la participació de turistes procedents de Bilbao, Múrcia i Àvila.