El Casal de la Dona de Lleida ‘reactiva’ el programa de tallers i activitats per al benestar físic i emocional

La tinent d’alcalde Sandra Castro ha destacat el paper de l’’Activa’t al Casal’ com a espai de promoció de la salut i de creixement personal, així com d’apoderament femení i de socialització

El Casal de la Dona ha presentat el 17è programa d’activitats “Activa’t al Casal” amb propostes gratuïtes adreçades a les dones de Lleida per al seu benestar físic i emocional. El programa inclou els tallers que no es van poden realitzar el curs passat a causa de la pandèmia per tal de recuperar el programa com a espai de promoció de la salut, de creixement personal i d’apoderament femení. La tinent d’alcalde i regidora de Feminismes, Sandra Castro, ha destacat la funció que també té l’Activa’t com punt de trobada i de socialització entre dones i col·lectius de dones. Malgrat les restriccions per la pandèmia, la tinent d’alcalde ha comentat que cal anar recuperant la confiança per mantenir i estretir els vincles que permet teixir aquest programa del Casal.

Les activitats s’inicien el dilluns 4 d’octubre al Centre Cívic del Centre Històric, on juntament a la sala polivalent del Casal de la Dona es desenvoluparan els tallers fins al 31 de maig del 2022, amb les mesures de seguretat i protecció i aforaments establerts. En total, s’han previst 11 activitats diferents, algunes amb inscripció prèvia, que ja es poden fer a feminismes@paeria.cat, al tel. 973 700 461 o presencialment al Casal –pl. Fanalets de Sant Jaume, s/n-, i altres lliures fins a completar l’aforament als tallers.

Els tallers d’aquesta edició són aquests:

Accés lliure fins a completar l’aforament:

-A tot ritme, amb Pilar Vilella

-Cos actiu, amb Sara Solans

-Garrotín, amb Dolors Pubill

-Eines de benestar, amb Dolors Càvia

Cal inscripció prèvia:

-Autodefensa feminista, amb Paula Ibáñez

-Alimentació saludable, amb l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida

-Cuida’t, amb professionals de l’àmbit de la salut i el benestar personal

-La ciutat amb la mirada de les dones, amb CaixaFòrum, entre altres

-Espai salut, amb entitats de salut de Lleida

-Arts al Casal, tastets d’expressions artístiques i culturals

-Anònimes, amb entitats de dones del municipi

El Casal de la Dona – CIAD Centre Municipal d’Informació i Atenció a les Dones, dins la Regidoria d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes, -organitza l’Activa’t i compta, entre d’altres, amb la participació de CaixaForum, per a les visites guiades que es faran a les exposicions/activitats d’aquest espai, i de l’Escola d’Hosteleria i Turisme de Lleida en les demostracions culinàries per a la promoció de paules saludables i de productes de proximitat.