Docents d’una escola de Lleida estan aïllats perquè un d’ells ha donat positiu en covid-19

Bargalló confirma que dilluns faran les proves PCR als professors per determinar si han de fer quarantena o no

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Una desena de docents d’una escola de Lleida estan aïllats perquè un d’ells ha donat positiu en coronavirus. Segons ha avançat el diari ‘El Segre’ i ha confirmat en declaracions a RAC1 aquest dissabte el conseller d’Educació, Josep Bargalló, dilluns faran les proves PCR als professors per determinar si han de fer quarantena o no.

Bargalló ha detallat que els docents “havien tingut un contacte estret amb aquest que ha donat positiu en un cribratge extern a l’escola”, concretament en un barri. A més, ha assegurat que “ens hem d’acostumar” a aquests casos perquè també passaran en “els llocs de treball i en els blocs de pisos”.

El conseller s’ha mostrat optimista respecte als resultats de les proves PCR que es faran els docents de Lleida aquest dilluns i espera que no calgui substituir-los.

Bargalló ha detallat que el cas dels docents contagiats de Sant Vicenç dels Horts no es tornarà a repetir perquè es va produir durant un claustre de professors que “no tenia suficient amplitud” i a partir d’ara aquestes reunions s’hauran de fer “telemàticament” o en “espais molt amplis”.