Dilluns començaran les obres per renovar el ferm de l’A-2 a l’enllaç amb l’LL-11

Els treballs duraran una setmana i comportaran restriccions de trànsit a la zona afectada

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El Ministeri de Transports començarà dilluns les obres per millorar el ferm de l’A-2 a l’enllaç amb l’LL-11. Els treballs, que s’allargaran una setmana, comportaran algunes restriccions en el trànsit. En concret, es tancarà el carril d’acceleració en sentit Sarragossa del semienllaç 470 (els Alamús), i també el carril de desacceleració en direcció Barcelona del mateix semienllaç, amb la qual cosa els usuaris d’aquesta connexió hauran d’agafar la sortida 467 (Balaguer) o bé la 477 (Bell-lloc d’Urgell).

Així mateix, també estarà tancat el tram que uneix l’A-2 amb l’LL-11, motiu pel qual no es podrà accedir des d’Alcoletge a la carretera LL-11 ni tampoc fer el recorregut invers. Aquestes restriccions, però, no s’aplicaran en cap de setmana.

Aquestes obres s’emmarquen el projecte de millora del ferm a l’A-2 en el tram de la variant de Lleida, en concret entre els punts quilomètrics 460 i 475 de l’autovia, que compten amb un pressupost de 7,6 milions d’euros. A partir de dilluns i durant aproximadament una setmana, els treballs se centraran a l’enllaç de l’A-2 amb la carretera Ll-11.