Detingut un jove per robar en una casa de la partida de Balàfia de Lleida

Els lladres van forçar la tanca exterior de l'immoble i es van endur dues bicicletes i caixes d'eines

Imatge d'una comissaria dels Mossos d'Esquadra.

Els Mossos d’Esquadra van detenir un jove de 19 anys i sense domicili conegut pel robatori en una casa de la partida de Balàfia de Lleida, que va tenir lloc la matinada de dilluns a dimarts. Els lladres van forçar la tanca exterior de l’immoble i es van endur dues bicicletes i caixes d’eines de la terrassa, sense arribar a entrar a dins de la casa.

L’endemà, una patrulla va observar al carrer dels Dolors de Lleida un jove que es passejava amb una bicicleta de dona i amb una bossa amb eines. Davant la sospita que podia tractar-se d’objectes sostrets, els agents van efectuar un comís preventiu. Mentre els mossos descarregaven els objectes a la comissaria, el propietari que hi havia acudit per denunciar el robatori els va reconèixer.

Poc després, els agents van tornar a la zona on abans havien aturat el jove i el van localitzar i detenir en un lloc proper com a presumpte autor d’un robatori a l’interior de domicili. L’arrestat ha quedat amb llibertat amb càrrecs després de declarar aquest dijous davant del jutge.