Detingut per agredir la seva parella en un domicili de Lleida

Un veí ha avisat la Guàrdia Urbana en sentir els crits d'auxili de la víctima

La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir diumenge un veí de Lleida, de 59 anys i originari de Colòmbia, per agredir la seva parella en un pis del carrer Comtes d’Urgell. La policia va rebre cap a les tres de la tarda l’avís d’un veí que havia sentit crits d’auxili d’una dona procedents del domicili.

En arribar, els agents es van trobar la porta oberta del pis i un home, que els va deixar entrar. Els urbans van localitzar una dona atemorida en una de les habitacions, que va explicar que el seu marit l’havia agredit i que no era el primer cop, malgrat que mai l’havia denunciat. L’home va ser arrestat com a presumpte autor d’un delicte de maltractament en l’àmbit de la llar.

La víctima, de 60 anys, va ser traslladada a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida per ser valorada pels professionals sanitaris.

D’altra banda, la Guàrdia Urbana va arrestar dissabte un altre home, de 42 anys, veí de Lleida i nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d’un delicte de trencament de condemna. Pels volts de les vuit del vespre, una patrulla va observar al Centre Històric un vehicle amb dues persones assegudes a dins, i una altra de peu, al costat, que va fugir en adonar-se de la presència policial. L’home va ser aturat poc després i els agents es van adonar que tenia una ordre judicial que li prohibia apropar-se i comunicar-se amb la dona que estava dins del vehicle. Davant els fets, el van detenir.