Detingut després d’una persecució policial a Lleida

L'home ha insultat i intentat agredir els agents de la Urbana i s'ha resistit abans de ser arrestat

Imatge d'arxiu d'un cotxe de la Guàrdia Urbana

La Guàrdia Urbana de Lleida ha detingut aquesta matinada un veí de la ciutat de 39 anys per conduir de forma temerària, fer-ho amb el permís retirat per pèrdua de punts, negar-se a sotmetre’s a les proves d’alcohol i drogues i amenaçar, desobeir i resistir-se als agents.

Una patrulla ha vist a les 00.10 hores un vehicle que circulava a gran velocitat pel carrer Príncep de Viana en direcció a la plaça Ramon Berenguer. El conductor s’ha negat a aturar-se i s’ha donat a la fuga a gran velocitat. Durant la persecució policial per diversos carrers, el conductor ha efectuat canvis bruscos de carril, posant en risc la resta de vehicles. Finalment, s’ha aturat al carrer la Parra i, en baixar del cotxe, s’ha encarat amb els agents de la Urbana.

L’home ha mostrat una actitud agressiva, insultant, intentant agredir i resistint-se als agents, motiu pel qual ha estat detingut, segons han explicat des de la Guàrdia Urbana. Els agents han observat que el conductor presentava símptomes evidents d’anar sota la influència de begudes alcohòliques i de les drogues. Tot i això, s’ha negat a sotmetre’s a les proves de detecció d’aquestes substàncies.

L’home ha estat detingut coma presumpte autor dels delictes de conducció temerària, conduir sota els efectes de l’alcohol, negativa a sotmetre’s a les proves, conduir sense permís de conduir, amenaces i resistència i desobediència als agents de l’autoritat.