Desmantellen una festa il·legal en una torre de la partida de la Cerdera Alta de Lleida

Una parella de ciclistes va alertar els Mossos i la Guàrdia Urbana després que un dels assistents els amenacés amb un ganivet

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra. MOSSOS

Agents dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana van actuar durant bona part de la jornada d’ahir per desmantellar una festa il·legal en una casa ocupada de la partida de la Cerdera Alta de Lleida. L’avís es va rebre cap a les dotze del migdia, quan una parella de ciclistes que passava per la zona van veure que hi havia un gran nombre de vehicles aparcats davant la casa i que s’escoltava música.

Així mateix, van denunciar que, quan es van atansar a la finca, una persona va sortir-ne i els va amenaçar amb un ganivet. En aquell moment, diverses patrulles de tots dos cossos policials es van desplaçar fins al lloc i van actuar per identificar les persones que es trobaven a l’interior.

Fonts policials van assenyalar que algunes vivien en aquesta casa, que es troba en molt mal estat, però que d’altres havien acudit a la festa, incomplint diverses restriccions sanitàries per la Covid. Després d’identificar les persones i comprovar-ne els antecedents, els agents també van escorcollar els vehicles.

Així mateix, en un control que van fer proper a la casa, van aixecar 6 sancions per incomplir les normes Covid. Les mateixes fonts van assenyalar que no és la primera vegada que acudeixen a aquest habitatge per reunions de persones.