Demanen l’extradició del sospitós de matar a punyalades un home aquest dissabte a Lleida

La policia francesa el va detenir dilluns a Bordeus

Un efectiu de la policia científica dels Mossos al balcó del pis de l'avinguda de les Garrigues de Lleida on ha tingut lloc l'homicidi. ACN

El titular del jutjat d’instrucció 3 de Lleida, que estava de guàrdia, ha demanat l’extradició del sospitós de matar a punyalades un home aquest dissabte a Lleida. La policia francesa el va detenir aquest dilluns a Bordeus (França). Des que van tenir coneixement del crim, els Mossos el buscaven tant a ell com a una dona que sospiten que també era al pis i que encara no hauria estat localitzada.

Segons les primeres investigacions, la víctima i el suposat assassí compartien el pis de l’avinguda Garrigues, al barri de Cappont, on es va trobar el cadàver. El presumpte autor tenia llogat l’habitatge i rellogava habitacions, una de les quals a la víctima. Es desconeixen encara els motius del crim.

El detingut és un home de 57 anys de nacionalitat francesa. Segons fonts de la investigació, el sospitós de l’assassinat és un vell conegut de la policia que ja hauria estat detingut una desena de vegades en el passat. La investigació continua oberta.