Demanen 7 anys i mig de presó per a un home que va atropellar amb un camió un company de feina

La víctima, de 43 anys, va haver de ser traslladada en estat greu a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida.

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Foto d'arxiu del Palau de Justicia de Lleida

La Fiscalia demana 7 anys i mig de presó per a un home, de 42 anys, acusat d’atropellar amb un camió un company de feina.

Els fets van passar l’1 de març de 2019 cap a les 7.15 hores en els terrenys de l’exterior de l’empresa Aeropic, a la partida de Butsènit de Lleida. Els dos homes van tenir una discussió i l’acusat va agafar un camió i va envestir a la víctima.

L’home està acusat d’un delicte d’homicidi amb grau de temptativa. La víctima, de 43 anys, va haver de ser traslladada en estat greu a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, on va estar ingressada 26 dies. El judici es durà a terme el dia 28 de gener a l’Audiència de Lleida.

Segons la fiscalia, la víctima estava asseguda en un banc del recinte esmorzant quan l’acusat va agafar un dels camions que tenia les claus posades i va envestir el vehicle contra la víctima “amb la intenció de matar-lo”. L’impacte va ser “tan fort” que fins i tot va derrocar el mur que hi havia rere el banc. A més de l’impacte, la víctima va quedar atrapada sota les rodes de la tractora del camió i l’acusat va baixar del vehicle i la va començar a colpejar fortament fins que altres treballadors el van aconseguir reduir.

La víctima va estar ingressada a l’UCI per un traumatisme toràcic amb fractures en una escàpula i tres costelles, fractura de la tíbia i el peroné, així com pneumotòrax i contusions pulmonars, que li van causar insuficiència respiratòria aguda.