L’Auditori Municipal Enric Granados acull l’homenatge a Leonard Bernstein

El repertori es fa amb motiu del centenari del seu naixement

El proper diumenge, 25 de novembre, a les 19 hores, l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida, acompanyada del Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados de Lleida i  el Cor de Cambra de la Diputació de Girona, i de la mà del director Xavier Puig, presentaran el seu homenatge a Leonard Bernstein, compositor, pianista i el primer director d’orquestra que va assolir la fama als Estats Units.

Coincidint amb el centenari del seu naixement, en aquest concert s’oferirà un repàs de les múltiples facetes del músic. Bernstein, un referent per a moltes generacions, va dirigir la Filharmònica de Nova York i va compondre la banda sonora de ‘West Side Story’.

El preu de les entrades és 13 € la reduïda: 11 € i els Amics de L’OJC podran gaudir de l’entrada a 7 €.  Les entrades es poden comprar a la taquilla de l’Auditori de dilluns a divendres, de 17.30 a 20.30 h i mitjançant el lloc web de l’Auditori i de la Temporada. També a les taquilles del Teatre de l’Escorxador i del Teatre de la Llotja.

El públic pot adquirir l’abonament als tres concerts de la temporada que l’OJC ofereix a l’Auditori a un preu molt econòmic de 18 €.

Amb aquest concert, l’OJC inicia el cicle de tres concerts que oferirà a l’Auditori Municipal Enric Granados durant aquesta temporada.