El Festival de Música de la Seu Vella celebrarà, aquest juliol, la seva tercera edició

La Companyia Elèctrica Dharma, Koers i Judit Neddermann seran els caps de cartell

Presentació del Festival de Música de la Seu Vella. Roger Blazquez.

La música tornarà a sonar amb força aquest estiu a Lleida amb la tercera edició del Festival de Música de la Seu Vella, que comptarà amb cinc concerts, seguint la mateixa línia que l’any passat en què hi va haver un canvi d’enfocament en el format. Companyia Elèctrica Dharma, Koers i Judit Neddermann seran els caps de cartell del festival que espera igualar o superar el nombre de persones que l’any passat va aplegar en els quatre dies que durarà l’esdeveniment.

Joan Baigol, director del Consorci de la Seu Vella; Ignasi Amor, regidor a la Paeria; Miquel Àngel Cullerés, director dels Serveis Territorials de Cultura a Lleida i Joan Ramon González, president de l’associació Amics de la Seu Vella, han estat els encarregats de presentar la tercera edició aquest migdia. Baigol ha valorat “molt positivament” l’èxit del canvi d’ubicació , que es va produir l’any passat i aquest any es manté, afirmant que “permet ballar, tenir molta més visibilitat i amplificar el so”.

Cullerés, per la seva banda, ha comentat que “espera que tingui molt èxit, ja que aposta per una oferta molt variada”. González, ha valorat que “és positiu poder col·laborar amb la Seu Vella per fer aquests actes que necessiten una gran organització. En últim lloc, Ignasi Amor ha comentat la predisposició del nou Ajuntament per col·laborar en propostes culturals com aquesta i també ha manifestat el seu desig que gent de fora de Lleida també s’apropi a la capital per gaudir de propostes culturals.

El cartell complet el formaran la banda lleidatana Koers (el 5 de juliol), Anna Roig i Àlex Cassanyes Big Band Project (el 6 de juliol), Mambo Jambo Orquestra (el 12 de juliol), Judit Neddermann (el 21 de juliol) i la Companyia Elèctrica Dharma (el 26 de juliol). Tots els concerts començaran a les 21.30 hores i tindran un preu de 15 € excepte el concert de la Companyia Elèctrica Dharma, que costarà 20 €.

L’escenari continuarà al mateix lloc que l’any passat permetent que l’aforament sigui superior a quan el festival se celebrava dins del temple. Aquest espai exterior permet aplegar fins a un miler de persones per concert, que també podran gaudir de barres i altres serveis. Les entrades per als shows poden adquirir-se via Internet a través i a partir de divendres, físicament a la Seu Vella.