Cues per entrar a l’espai de Sant Jordi a Lleida

Tot i ser una bona diada no serà comparable amb la d'altres anys

23/04/2021 Entrada al espacio reservado para librerías, editoriales y floristerías en Lleida. CATALUÑA ESPAÑA EUROPA LLEIDA CULTURA

Desenes de lleidatans han fet cua per accedir aquest divendres al matí a l’espai que ha habilitat l’Ajuntament de Lleida a l’avinguda Francesc Macià, amb motiu de la diada de Sant Jordi, per a deu llibreries i editorials i sis floristeries, amb un aforament de mil persones per garantir la seguretat contra la pandèmia de covid-19.

“L’espai està perimetrat, hem de ser conscients de la situació i donar-nos per satisfets amb aquest espai”, ha explicat a Europa Press el president del Gremi de Llibreters de Lleida, Jordi Caselles.

Caselles ha afirmat que s’han venut bastants llibres durant la setmana i que, com aquest divendres fa bon temps, “serà una bona diada” tot i que no comparable amb les d’altres anys.

Els llibres d’autors de Lleida més venuts, segons les seves dades, tenint en compte les vendes dels darrers dies i d’aquest divendres, són ‘Carrer Galera, 5’ d’Antonieta Jarné i ‘Bisturí’ de Ramona Solé.

El darrer llibre de l’escriptor barceloní Jaume Cabré, ‘Consumits pel foc’, és el més venut entre autors catalans de fora de Lleida i ‘Sira’, de María Dueñas, el que més s’ha venut en castellà.