Cribratges massius entre la joventut de Lleida

Davant l'augment de casos en aquest col·lectiu i per tal de diagnosticar i trencar la cadena transmissora de la covid-19

El Departament de Salut, en col·laboració amb l’Ajuntament de Lleida, a través de les regidories de Salut i Joventut, Creu Roja i Protecció Civil, té previst fer els pròxims dies diversos cribratges massius entre joves de 16 a 30 anys, davant l’augment de casos positius de covid-19 detectats en els darrers dies.
L’objectiu és diagnosticar i trencar la cadena transmissora del virus. Els cribratges es faran inicialment els dos dijous de juliol en sengles indrets diferents de Lleida, per a facilitar l’accés d’aquest sector de la població als equipaments provisionals que s’habilitaran temporalment en altres places de la ciutat.
El primer dia que es faran aquests cribratges serà el pròxim dijous, 15 de juliol, a la Zona Alta de la ciutat, entorn plaça Ricard Viñes, per la qual cosa, entre les set de la tarda i les deu de la nit, s’habilitarà un dispositiu sanitari a la plaça Pau Casals.

El següent dijous, 22 de juliol, en el mateix horari, es prosseguiran amb els cribratges a la Zona Comercial, entorn del carrer Major, per la qual cosa s’habilitarà un altre dispositiu sanitari en un espai públic encara a concretar.

El Departament de Salut no descarta ampliar un dia més els cribratges, en funció dels resultats dels dos primers dijous.