Cribatges massius per a joves a la ciutat de Lleida el 15 i el 22 de juliol

El Departament de Salut, en col·laboració amb l’Ajuntament de Lleida, a través de les regidories de Salut i Joventut, Creu Roja i Protecció Civil, realitzarà els pròxims dies cribratges massius entre els joves de 16 a 30 anys, davant l’augment de casos positius de Covid detectats en els darrers dies arreu del país, amb la finalitat de diagnosticar i trencar la cadena transmissora.

El primer dia que es realitzaran aquests cribratges serà dijous, 15 de juliol, a la Zona Alta de la ciutat, per la qual cosa, entre les 7 de la tarda i les 10 de la nit, s’habilitarà un dispositiu sanitari a la plaça Ricard Viñes.

El següent dijous, 22 de juliol, en el mateix horari, es prosseguiran els cribratges en un altre dispositiu sanitari que s’habilitarà en un espai públic encara a concretar i sobre el qual s’informarà oportunament.

El Departament de Salut no descarta ampliar un dia més els cribratges, en funció dels resultats dels dos primers dijous.
Les institucions fan una crida als joves perquè participin en aquests cribatges i s’impliquin per fer possible trencar la cadena transmissora.