Convoquen vaga el 28 i 29 d’octubre a l’escorxador Avidel de Lleida

CCOO exigeix que tots els treballadors passin a ser plantilla directa de l'empresa principal

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
CCOO ha convocat vaga a l’escorxador d’aus Avidel de Lleida (antiga Milsa), del Grup Vall Companys, els dies 28 i 29 d’octubre. El sindicat reclama que tots els treballadors passin a ser plantilla directa de l’empresa principal Seresse, que gestiona l’escorxador, que se’ls apliqui el conveni de referència del sector i “es posi fi a la precarietat laboral existent”.
CCOO denuncia que “la direcció d’Avidel continua enriquint-se a costa dels drets i de les condicions laborals dels treballadors”.
“Primer va ser a través de falses cooperatives de treball i de la figura dels falsos autònoms, i ara mitjançant les empreses multiserveis, amb unes condicions econòmiques i laborals per sota de les que marca el conveni del sector”, afirma el sindicat.
Durant les dues jornades de la vaga, que començaran a les nou d’aquesta nit, estan previstes concentracions a les portes de l’escorxador per reivindicar “unes condicions laborals dignes” i accions informatives “per denunciar l’explotació laboral que pateixen els treballadors de l’escorxador”, segons han explicat des de CCOO d’Indústria de Lleida.