Conferència del servei de suport al dol de Ponent per afrontar Nadal en dol

L’associació de suport al dol de Ponent han impulsat una sèrie de xerrades el mes de desembre. “La cadira buida” està destinada a oferir totes les eines necessàries per afrontar l’absència d’una persona estimada a Nadal. Aquestes són unes dates difícils per a les persones que estan en dol i tot i que està obert a tothom, després d’aquest any tan atípic volen oferir tot el suport possible a les persones que han perdut algú per la Covid-19 en els darrers mesos. És per això que a part de la xerrada es fa un acte memorial en record de les persones estimades.

La conferència ja s’ha realitzat a Guissona, Lleida i Ponts. El dia 16 de desembre es realitzarà a Cervera, de 18.00 h a 19.30 h a la Sala de plens del Consell Comarcal; el 17 de desembre és a Mollerussa, de 18.00h a 19.30h al Centre Cultural i l’última es farà a Tàrrega el 18 de desembre, de 18.00h a 19.30h a la Sala d’Actes de la Biblioteca Comarcal.

La xerrada compta amb totes les mesures de seguretat per evitar la Covid-19 i és imprescindible fer una inscripció prèvia al telèfon 639610603, al mail info@suportaldol.org o a la seva web www.suportaldol.org/incripcions/.