Campanya per fomentar l’ús correcte de la mascareta als mercadets de Lleida

La iniciativa, impulsada per la Creu Roja i la regidoria de Consum, Comerç i Mercats, es perllongarà durant tot el mes de març

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La regidoria de Consum, Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Lleida, en col·laboració amb la Creu Roja, iniciarà aquest dissabte una campanya de conscienciació sobre l´ús correcte de la mascareta, als mercadets de Camp d’Esports i Pardinyes.

La regidoria impulsa a aquesta iniciativa després de rebre nombroses consultes i suggeriments, tant per part de persones consumidores com de paradistes dels mercats, perquè es fomenti l’ús correcte de la mascareta als mercadets per tal de garantir la seguretat de totes les persones, davant la situació d’epidèmia de la Covid-19.

Així, aquest dissabte, 6 de març, des de les 10.30 del matí voluntaris de Creu Roja iniciaran la campanya al mercadet de Pardinyes explicant a paradistes i clients la necessitat d’usar les mascaretes de manera correcta als mercats o mentre es despatxa productes de qualsevol tipus.

La campanya es perllongarà durant tot el mes de març, tant a Barris Nord, cada dissabte, com al mercat del Camp d’Esports, els dijous.

Més banderoles al carrer

D’altra banda, la regidoria ha ampliat el nombre de banderoles que es posen al carrer per informar de les mesures de prevenció davant de la Covid-19. Es col·loquen en zones comercials, amb la col·laboració dels mateixos establiments, com ja s’estava fent a l’Eix Comercial i altres punts, com els mercadets. Aquesta setmana s’han distribuït un total de 20 d’aquestes banderoles a la Bordeta (5), Balàfia (4), el Clot (3), l’Eix Comercial (4), Pardinyes (3) i la Zona Alta (1).

El missatge que s’hi pot llegir és: Protegeix-te, protegeix: distància, mans, mascareta, no aglomeracions.