Arriben al Seu Vella Music Festival, Meritxell Gené, Heura Gaya i Meritxell Cucurella-Jorba

Aquest divendres, a partir de les 21.00 hores, interpretaran a la Nau Central “AMOR. Arrels, branques i fulles” en el marc de les Nits d’Estiu que impulsa l’Ajuntament de Lleida amb més de 200 activitats per a tothom i en diferents espais i equipaments de la ciutat

Meritxell Gené, Heura Gaya i Meritxell Cucurrella-Jorba arriben al BMW Unicars Ponent Seu Vella Music Festival aquest divendres per interpretar, a partir de les 21.00 hores, “AMOR. Arrels, branques i fulles”. La Nau Central del monument acollirà aquest concert que vol ser un recorregut d’amor entrellaçant cançons que prenen la poesia com a material de partida.

La proposta de Meritxell Gené, Heura Gaya i Meritxell Cucurrella-Jorba compta amb poemes sobres bases musicals i tracen un camí perquè els espectadors facin una parada en l’obra de molts poetes catalans coneguts i estimats com Marçal i Pedrolo o Maluquer i Ferrater.

El BMW Unicars Ponent Seu Vella Music Festival, hereu del Concòrdia, vol esdevenir un festival de referència a l’estiu a Lleida i que, alhora, promocioni el conjunt monumental del turó. Els propers concerts programats per als caps de setmana de juliol al Seu Vella Music Festival són:

-22/07: Salt Lake Vocal Artist

-27/07: Quico Pi de la Serra i Maria del Mar Bonet

-29/07: Barcelona Gipsy Balkan Orchestra.

El BMW Unicars Ponent Seu Vella Music Festival s’emmarca dins de la nova edició de les Nits d’Estiu que impulsa l’Ajuntament de Lleida i que proposa més de 200 activitats per a tothom i en diferents espais i equipaments de la ciutat.