Animac porta a casa el cinema d’animació infantil

“Petit Animac a casa” és la iniciativa per a aquests dies de #JoEmQuedoACasa amb una proposta pensada per a tres franges d’edats +0, + 3 i + 6 i en tres idiomes

Animac, la Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya, porta a casa el cinema d’animació infantil. “Petit Animac a casa” és la iniciativa per a aquestes dies de #JoEmQuedoACasa amb una proposta pensada per a tres franges d’edats +0, +3 i +6 i, a més, en tres idiomes diferents.

La directora d’Animac, Carolina López, explica que “Petit Animac a casa” és una selecció de pel·lícules del seu darrer programa que estaran disponibles online a la pàgina web d’Animac a partir d’aquest dimarts. La proposta inclou animacions de diferents temàtiques.

Així, s’ha confeccionat un programa amb els films de Petit Animac que s’han projectat recentment i que estan accessibles a les plataformes online youtube o vimeo. A la selecció hi podem trobar peces d’artistes que van visitar l’Animac, com ara dos videoclips de l’anglès Peter Bayton amb música del nord-americà Benjamin Scheuer, de productores que habitualment formen part dels programes Petit Animac amb simpàtiques sèries preescolars com ara FilmBilder i també curts divertits, tendres i humans de la mà d’autors i autores internacionals.