Aitana Sánchez-Gijón protagonitza “Juana” al Teatre de la Llotja

L'obra donarà vida a La Papisa Juana, Juana "la boja", Sor Juana Inés de la Cruz i Juana de Arco.

L’actriu Aitana Sánchez-Gijón arriba aquest dissabte al Teatre de la Llotja de Lleida a les 20:00 h amb la seva obra “Juana“. Juntament amb la companyia de dansa Losdedae, aquest espectacle pretén fer viatjar el públic a través de les vides de dones de la història que han compartit aquest nom i han deixat vestigis i imatges d’empoderament femení que romanen com a referents de la memòria col·lectiva.

L’obra donarà vida a La Papisa Juana, Juana “la boja”, Sor Juana Inés de la Cruz i Juana de Arco i a través d’elles i les seves històries, la coneguda actriu es preguntarà si hi ha un destí femení a la terra.”Juana és un espectacle que arrenca de les profunditats de la terra els cossos de dones fortes que van lluitar, i lluiten, per defensar els seus desitjos de realització.

L’espectacle entra dins del marc de la programació de LaTemporada Lleida. Les entrades, 26 €, la general; 22 €, la reduïda i 13 € per als menors de vint-i-nou anys (només a taquilla), es poden adquirir al web latemporadalleida.cat i a les taquilles de l’oficina de Turisme de Lleida, dels teatres de la Llotja i Escorxador i de l’Auditori Municipal Enric Granados.