Lleida obrirà la nova pizzeria 'Ditaly' durant el gener del 2026

L'empresa constructora lleidatana 'Contrudaro Urban S.L.' ja ha iniciat els treballs d'obres del local situat a l'Illa de l'Oci de Cappont, just al costat dels nous cinemes Ocine i on abans hi havia la 'Cervecería Gambrinus'

06 de febrer de 2025 a les 16:56h

Ja és oficial. Lleida obrirà la nova pizzeria 'Ditaly' durant el gener del 2026a l'Illa de l'Oci de Cappont, just al costat dels nous cinemes Ocine. L'empresa constructora lleidatana 'Contrudaro Urban S.L.'ha penjat avui el cartell informatiu de les obres autoritzades per part de l'Ajuntament de Lleida al carrer Pere de Cabrera, 4, amb data d'inici de les obres del 27 de gener de 2025 i amb data de finalització el 27 de gener del 2026.

Tal com va publicar aquest mitjà fa uns dies, diversos locals de la zona ja estan llogats i s'estan fent obres per properes obertures, com també és el cas de l'antic bar "Risueña" on s'obrirà un nou restaurant, encara desconegut. El cartell informatiu de la nova pizzeria 'Ditaly' parla d'"adequació de les obres a l'interior de bar-restaurant". 

nova pizzeria Lleida FOTO: D.H. / El cartell informatiu penjat avui a l'antiga 'Cervecería Gambrinusnova pizzeria Lleida FOTO: D.H. / L'antiga Cervecería Gambrinus passarà a ser una pizzeriahttps://laciutat.cat/cultura/obres-i-reobertura-de-nous-restaurants-a-lilla-de-loci-de-cappont-a-lleida

Ditaly, amb la seva seu a Saragossa, es troba en ple procés d’expansió a tot Espanya amb locals en diferents indrets com Madrid, Alacant, Logronyo o Màlaga, entre d'altres. Forma part del grup La Mafia se sienta a la mesa. Segons ha confirmat l’Associació Espanyola de Franquícies, Tarragona i Lleida serien les dues primeres ciutats on s’instal·laria aquesta nova proposta i que no només pretén ser una nova oferta gastronòmica per a la ciutat, sinó també un element important en la creació de llocs de treball i en l’impuls econòmic del sector de l’hostaleria local.

L’objectiu és crear espais moderns i acollidors, on els clients podran gaudir de plats tradicionals italians amb un toc contemporani, com les famoses pizzes napolitanes, les focaccias i plats al forn com els cannelloni o la parmigiana.

Imatges extretes de la pàgina web de Ditaly, on apareix l'interior d'alguns locals

Sobre l'autor
Daniel Hurtado foto
Daniel Hurtado
Veure biografia
El més llegit