Dijous, 18 de juliol de 2024
És notícia

L’espectacle “Full House” es trasllada al Mercat del Pla de Lleida

Avatar photo

Aquesta setmana en el marc de l’Estiu en Viu s’han programat quatre activitats més

L’espectacle “Full House” de la companyia Eléctrico 28 es trasllada al Mercat del Pla de Lleida aquest dimecres, 19 de juliol, a les 20.00 hores. La previsió d’altes temperatures i l’activació del Pla d’actuacions per prevenir els efectes d’una onada de calor sobre la salut de les persones ha fet que s’opti per aquest canvi. L’entrada és gratuïta.

 

En el marc de la programació de l’Estiu en Viu s’ha programat “Full House”, un espectacle de circ amb música en directe que explica la història de veïnats de Coala, Gos i Cavall. Una faula moderna que tracta sobre els desafiaments que suposa superar diferències: Coala vol estimar el món (sencer); Gos vol estar en pau (sobretot); Cavall simplement té molta (però molta) energia. Però l’arribada d’un nou veí pot canviar les coses… Per a tots els éssers, sense text i amb música i sons animals en directe.

 

Aquest dimecres, a les 20.30 hores, s’ha organitzat una altra edició de ioga a la Seu Vella.

 

Dijous, 20 de juliol, a les 21.30 hores, al fossat de la Seu Vella, hi ha prevista l’actuació de Philina Zhang, guanyadora de la III Categoria del Concurs Internacional de Piano Ricard Viñes, en la seva edició destinada a nens i joves el 2022. Nascuda als Estats Units el 2007 i formada a l’Escola Especial de Música de Nova York amb la professora Irina Morozova, oferirà un concert de gran virtuosisme que inclourà l’estrena d’una composició pròpia. Se la recorda perquè va enlluernar el públic i el jurat amb la seva sensibilitat, el seu domini tècnic i la selecció d’un repertori que captivà tothom. Entrada gratuïta.

 

La Nau Central de la Seu Vella acollirà divendres, 21 de juliol, a les 20.00 hores, una proposta multidisciplinar: “Affresco”. El pintor executa una pintura al fresc damunt d’una bastida mentre interactua amb una musa que, amb l’acció i la paraula, descabdella el procés creatiu i pictòric. Un recorregut immersiu, poètic i visual en aquesta pràctica artística mil·lenària que, a través d’anècdotes i curiositats, us mostrarà (gairebé) tots els secrets i les tècniques de l’ofici. Creat amb el suport de Fira Tàrrega i estrenat a Firatàrrega 2022. Entrada gratuïta. Per a tots els públics a partir de 6 anys.

 

Dissabte, 22 de juliol, s’han programat diverses visites guiades a dos espais emblemàtics del museu: el Dipòsit del Pla de l’Aigua, antic dipòsit de la ciutat, a les 11 hores; i els Pous del gel, espai força desconegut a la falda del Turó de la Seu Vella, a les 12 hores.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

three × four =

Notícia anterior

L’Ajuntament activa el web eleccions.reus.cat per fer el seguiment de les eleccions generals del 23 de juliol

Notícia següent

Activen el Plaseqcat per un incident en una indústria química a Granollers

Notícies relacionades