Les piscines municipals obriran portes a la temporada de bany a Lleida

Aquest dissabte obriran les piscines municipals dels barris de Cappont, Balàfia, Pardinyes i Bordeta; el proper dia 17 ho faran les instal·lacions del Secà, Magraners i Gardeny

Les piscines municipals ja estan a punt per a la temporada de bany a la ciutat de Lleida. Aquest dissabte, 10 de juny, s’obren les piscines municipals dels barris de Cappont, Balàfia, Pardinyes, Bordeta. El dissabte, 17 de juny, ho faran les instal·lacions aquàtiques del Secà de Sant Pere, de Magraners i de Gardeny. L’horari de les piscines serà de les 11 h a les 19.30 h, tots els dies de la setmana. La data de tancament es preveu per a mitjans de setembre, encara que es concretarà en funció de les condicions meteorològiques.

Els preus de les piscines municipals gestionades pel Servei d’Esports de l’Ajuntament de Lleida es mantenen respecte l’any passat. L’entrada individual val 3,30 € i l’abonament individual de temporada 65 €. Hi ha abonaments de 5 entrades, que valen 10 €; abonaments de 10 entrades, que costen 18€, i de 20, amb un preu de 28,5 €.

L’entrada és gratuïta per als menors de 3 anys, per als majors de 65 anys (ensenyant el DNI) i per als discapacitats (33% amb acreditació) i per als jubilats (mitjançant document acreditatiu). A més, també hi ha avantatges per a les famílies nombroses i monoparentals, que gaudiran d’una bonificació del 10%, tant en l’abonament de temporada com en els abonaments de 5, 10 i 20 entrades. Els abonaments es poden comprar a les instal·lacions de les 7 piscines municipals.