Les escoles de Tàrrega reben l’hivern amb una cantada de nadales en diversos punts del centre de la ciutat

Primera edició d’aquesta iniciativa organitzada pel Pla Educatiu d’Entorn a proposta dels centres educatius

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Fins a 1.850 alumnes d’Educació Infantil i Primària de les cinc escoles de Tàrrega han participat avui dimecres 22 de desembre en diverses cantades que s’han celebrat en diferents punts dels centre de la ciutat. La iniciativa du per nom Tàrrega canta a l’hiverni ha estat organitzada pel Pla Educatiu d’Entorn de la capital de l’Urgell a proposta dels mateixos centres educatius. L’activitat ha omplert d’il·lusió carrers i places mitjançant la interpretació de nadales i cançons. Les escoles han celebrat així l’últim dia lectiu d’aquest any 2021.

Els alumnes del col·legi Jacint Verdaguer han ofert el seu repertori a la plaça de les Nacions Sense Estat; els escolars del Vedruna Tàrrega ho han fet a la plaça del Carme mentre que els infants de l’Àngel Guimerà han actuat al carrer del Carme, a la cruïlla del Laberint. Per la seva banda, els nens i nenes de l’Escola Pia han encomanat l’esperit nadalenc a tothom que passava per la plaça de Sant Josep de Calassanç.

Al mateix temps, l’escola Maria-Mercè Marçal ha actuat a la plaça de Sant Antoni. Aquesta iniciativa s’ha estrenat, per tant, amb èxit i la intenció de la Regidoria de Ciutadania i Educació és consolidar-la i repetir-la cada any per aquestes dates. “Creiem que és una forma que la comunitat educativa participi a l’aire lliure, promovent activitats en l’entorn més proper i alhora compartir l’esperit de germanor i esperança d’aquestes festes amb la ciutadania”, ha afirmat el regidor de l’àrea, Xavier Rossell-Aparicio.