fbpx
Diumenge, 3 de març de 2024
És notícia

Les Borges pacifica el trànsit al voltant dels centres educatius

Avatar photo

S’instal·laran pilones automàtiques a la rodalia del Joan XXIII i el Col·legi Mare de Déu de Montserrat

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha posat en marxa el projecte per pacificar el trànsit rodat al voltant dels dos centres educatius del municipi: l’Escola Joan XXIII i el Col·legi Mare de Déu de Montserrat ‘Els Frares’. Per fer-ho possible, s’ha convertit un carrer en zona de vianants, es canviarà el sentit d’un tram de carrer, i en les pròximes setmanes s’instal·laran tres pilones automàtiques al voltant dels dos centres.

Les obres d’adequació van a càrrec de la Brigada Municipal, mentre que el subministrament i la instal·lació de les pilones és a càrrec d’una empresa especialitzada i tindrà un import de 16.610,88 euros, IVA inclòs.

Col·legi Mare de Déu de Montserrat

A l’entrada del Col·legi Mare de Déu de Montserrat, al carrer de Nostra Senyora de Montserrat, s’han eliminat les voreres i s’ha convertit en una zona de vianants. Igualment, s’ha adequat l’espai per tal que, en les pròximes setmanes, una empresa especialitzada instal·li una pilona automàtica que evitarà el trànsit de vehicles al carrer, durant l’entrada i la sortida de l’alumnat del centre, de manera que només s’hi podrà accedir a peu, en bicicleta o patinet.

Igualment, es col·locarà senyalització vertical i horitzontal a l’inici de la zona de vianants, i el veïnat de la zona disposarà d’un comandament per poder entrar i sortir del carrer mentre la pilona estiguin pujada.

Escola Joan XXIII

Pel que fa a l’Escola Joan XXIII, es pacificarà l’entorn a través del canvi de sentit d’un tram de carrer que evitarà que el trànsit rodat hagi de passar per davant del centre escolar. Igualment, està previst adequar l’espai perquè, en les pròximes setmanes, també s’hi instal·lin pilones per evitar el trànsit de vehicles en hores d’entrada i sortida, una al carrer Orient i l’altra al carrer Bellavista, i també es dotarà el veïnat de comandaments.

Així mateix, a la zona posterior del centre escolar, el consistori preveu projectar-hi una zona d’aparcament per evitar que els vehicles s’acumulin a l’entrada del centre.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La tecnologia Arfini de Covestro i Arcesso guanya el premi interzum “Best of the Best”

Notícia següent

Una usuària de l’R3 l’endemà de l’incendi: ‘Fa por que pugui passar alguna cosa’

Notícies relacionades