Ferit crític per una explosió en una empresa de les Borges

L'inquilí va patir cremades de diferents graus i va ser traslladat en ambulància a l'hospital Vall d’Hebron

Un operari va patir cremades aquest dilluns a la tarda a causa d’una deflagració a l’empresa General d’Olis i Derivats de les Borges Blanques. L’accident ha passat cap a les 18.45 hores quan, per causes que es desconeixen, es va produir una combustió accidental a l’interior de les instal·lacions de l’empresa, al costat de la carretera LV-7023. Els Mossos d’Esquadra s’han desplaçat al lloc de l’accident amb dues ambulàncies i un helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

L’operari va patir cremades de primer i segon grau als braços i a la cara i estava conscient, segons l’informe del General d’Olis. Segons ha informat el SEM, després del de ser tratat al lloc dels fets i valuat pels metges, es va decidir evacuar-lo, amb pronòstic greu, a l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona, ​​​​que disposa d’una unitat especialitzada en el tractament de cremades. Un veí d’Albi també va ser cremat ahir i també va ser evacuat a les mateixes instal·lacions. Dels 6.431 accidents laborals a Lleida l’any passat, nou van ser mortals i 51 greus. El 2020 hi va haver 5.553 sinistres laborals, un 16% menys, dels quals 10 van ser mortals i 38, greus.

Pateix cremades en un incendi a la cuina d’una casa de l’Albi

Un home va resultar ferit en un incendi a la cuina d’una casa d’Albi a primera hora de la tarda d’ahir, segons han informat els Bombers de la Generalitat. L’inquilí va patir cremades de diferents graus i va ser traslladat en ambulància a l’hospital Vall d’Hebron.

L’incendi s’ha produït a les 15.44 hores d’un domicili situat al número 15 del carrer de la Creu Al lloc dels fets arriben els Bombers i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Es creu que el foc va començar quan una paella es va incendiar i es va estendre als armaris de la cuina i una campana extractora.

En arribar, els bombers han comprovat que el foc estava apagat, per la qual cosa han ventilat la casa i s’han comprovat que no hi hagués punts calents a la casa.