L’artista Jose Davila exposa les seves escultures a la Sala Marsà de Tàrrega

La mostra, integrada per 35 peces, romandrà oberta fins al 7 de gener· La Regidoria de Cultura promou els creadors del territori

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Sala Marsà de Tàrrega acull fins al 7 de gener la mostra d’escultura “Objectes” de l’artista gallec Jose Davila, establert a Guimerà. És la primera vegada que l’autor exposa la seva obra a la capital de l’Urgell. Per a l’ocasió, ha seleccionat una col·lecció de 35 peces realitzades en ceràmica i diversos materials reciclats.

 

Davila aprofundeix en l’expressió de les emocions a través de l’art: “es tracta de plasmar el mon en què vius i com t’afecta a l’interior, o sigui entre allò conscient i allò inconscient”, afirma. L’artista ja acumula més de quaranta anys conreant l’escultura i manifesta estar encantat de poder treballar a Guimerà, “població on he fixat el meu taller i em trobo molt a gust”, confessa.

 

Ahir dijous es va presentar la mostra als mitjans de comunicació, acte que comptà amb la participació del regidor de Cultura, Carlos Vílchez. “Mitjançant la Sala Marsà proporcionem un espai on els artistes de proximitat poden fer arribar les seves creacions al públic”, assenyalà. L’edil també remarcà que l’exposició és una de les propostes culturals que formen part del calendari nadalenc. “La pandèmia ens ha obligat a cancel·lar la Fira d’Artistes d’enguany, però Tàrrega continuem donant suport a la creació del territori mitjançant les sales municipals d’exposicions”.


EXPOSICIÓ “OBJECTES” de JOSE DAVILA
Fins al 7 de gener, a la Sala Marsà (carrer de La Vilanova)


· Dijous i divendres: de 19 a 21 h.
· Dissabtes i diumenges: de 12 a 14 h. i de 19 a 21 h.

· 
Visites amb aforament limitat a 5 persones i duent mascareta