Larrosa (PSC) segueix la ronda de contactes i es reuneix amb ERC

El candidat socialista, guanyador de les eleccions, ha reiterat “la importància de traçar un acord amb diversos grups polítics per avançar en la configuració de l’organització municipal"

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El candidat del PSC-Units per Avançar a l’alcaldia de Lleida, Fèlix Larrosa, s’ha reunit aquest dimarts amb la candidata d’ERC, Jordina Freixanet, en el marc de la ronda de contactes amb diferents partits polítics que han obtingut representació a la Paeria.

 

Larrosa, que dilluns va obrir la ronda de reunions, ha reiterat “la importància de traçar un acord amb diversos grups polítics per avançar en la configuració de l’organització municipal i del nou govern, per tal d’arrencar el mandat de forma immediata i consolidada”.

 

Des d’ERC indiquen que la reunió ha estat cordial i s’han plantejat qüestions relatives sobre l’oposició a fer, la data dels plens i temes menors de cartipàs.

 

Sobre l’oposició, Jordina Freixenet ha manifestat que “penso que l’experiència municipal dels darrers 4 anys ens permetrà fer una oposició que fiscalitzi un govern en minoria, i a la vegada proposar i sumar sempre que es tracti de grans projectes de ciutat, davant de totes les administracions públiques”. “En els grans projectes de ciutat ens hi trobarà, sempre que tingui clar que els drets de les persones passen per davant de tot”, ha afegit.