Larrosa (PSC) es reuneix amb la comunitat marroquina de Lleida

El ministre d'Afers Exteriors del govern espanyol, José Manuel Albares, ha visitat la ciutat per donar suport al candidat socialista

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

El ministre d’Afers Exteriors del govern espanyol, José Manuel Albares, ha negat aquesta tarda que hi hagi hagut una crisi amb Brasil després dels insults racistes cap al jugador del Real Madrid Vinícius Junior. Ho ha dit en una atenció als mitjans a Lleida, abans de reunir-se amb la comunitat marroquina de la ciutat. Albares ha assegurat que “a Espanya existeixen mecanismes per lluitar contra el racisme” i ha afegit que “en la seva immensa majoria, la societat espanyola és antiracista i tolerant”.

 

El ministre ha vingut a Lleida per donar suport a la candidatura de Fèlix Larrosa per a les eleccions municipals de diumenge i ha remarcat que el compromís del govern amb Lleida és “total”. Així mateix, ha defensat que Lleida és una ciutat d’acollida, en la qual viuen “amb harmonia diferents comunitats”.

 

D’altra banda, també ha explicat que s’està acabant de fer el tractat de doble nacionalitat entre Espanya i Romania i que l’Estat dona ple suport a la integració d’aquest país a l’espai Schengen.

 

Per la seva banda, l’alcaldable socialista ha asseverat que ells defensen “una ciutat d’acollida” i que “hem fet grans esforços perquè les comunitats puguin desenvolupar els seus potencials integrant-se en una societat més justa”. Larrosa ha posat de manifest que el seu objectiu és “ser capaços de prevenir situacions complicades” amb propostes d’innovació social i internacionalitzant la ciutat per situar-la com un hub agroalimentari d’alt valor afegit.