fbpx
Divendres, 1 de març de 2024
És notícia

Larrosa proposa acompanyar els paradistes dels mercats per garantir-ne el seu futur

Avatar photo

Larrosa ha ressaltat la rellevància dels mercats municipals per a la ciutat de Lleida

El candidat del PSC a l’alcaldia de Lleida, Fèlix Larrosa, proposa realitzar un acompanyament als i les paradistes dels mercats del Camp d’Esports i de Pardinyes per tal de garantir-ne el seu futur. Larrosa, que s’ha reunit amb representants de comerciants, defensa la importància d’escoltar les necessitats dels empresaris, de les empresàries i dels autònoms que tenen la concessió, davant de les noves tendències i els canvis d’hàbits que s’estan produint al sector del comerç, així com les repercussions per l’increment de costos, “que també condicionen els mercats de venda no sedentaris com els del Camp d’Esports i el de Pardinyes”.

Larrosa ha ressaltat la rellevància dels mercats municipals per a la ciutat de Lleida “ja que són espais de proximitat en els quals s’hi poden comprar productes d’ús quotidià i també punts de trobada que permeten fomentar les relacions socials entre les veïnes i els veïns”. Per això, Larrosa ha demanat avançar en la dignificació dels mercats tant del Camp d’Esports com de Pardinyes, mitjançant l’elaboració d’un pla on es contempli l’elaboració de noves promocions, la inclusió d’activitats i d’experiències complementàries, així com la millora de l’accessibilitat, a través de campanyes de promoció del transport públic, amb l’objectiu d’afavorir l’arribada de més compradores i compradors.

Larrosa ha destacat la transcendència que tenen els mercats per a les famílies que s’hi dediquen i també ha advocat la importància de traçar una estratègia que en garanteixi la seva continuïtat a mitjà i llarg termini, garantint també el relleu generacional.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Del 24 d’abril al 3 de maig s’obren les preinscripcions a les activitats de Fes-te l’Estiu 2023

Notícia següent

VÍDEO: Un tauró mossega una bussejadora mentre el seu company ho enregistra

Notícies relacionades