Larrosa: “Hem de teixir aliances per avançar en la capitalitat de Lleida i del territori”

Trobada institucional del paer en cap amb l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El paer en cap, Fèlix Larrosa, ha mantingut aquest dilluns una trobada institucional amb l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona en què s’ha posat de manifest que l’objectiu “ha de ser teixir aliances per avançar en la capitalitat de Lleida i del territori”.

En aquest sentit, l’alcalde de Lleida ha assegurat que “hem parlat amb l’alcalde de Mollerussa d’aquest espai econòmic que tenim en comú, però també de l’espai social i de competitivitat. Hem de mirar endavant perquè la ciutadania ens exigeix que prenguem decisions per millorar la seva vida”. “Hem de posar en comú projectes que hem de bastir en què puguin participar altres administracions i municipis”. A més “hem de treballar de valent perquè el rere país sigui percebut com un espai econòmic i social potent. Aquesta és la nostra responsabilitat com a alcaldes i en aquest sentit treballarem”, ha posat de manifest Larrosa.

Així mateix, l’alcalde de Mollerussa ha posat en relleu que “som dos ciutats que podem compartir molts projectes amb l’objectiu de projectar el que volem que sigui el nostre territori de cara al futur”. A més “hem fet una anàlisi de potencialitats i de com podem buscar sinergies de col·laboració ja sigui en termes firals, de mobilitat, de comunicacions i en qualsevol dels termes en què puguem ser competitius”. En definitiva, ha apuntat Solsona, “satisfet d’aquesta trobada institucional amb l’alcalde Larrosa amb qui he trobat un interlocutor amb el qual compartim objectius de futur perquè al territori passin coses en positiu”.