Dissabte, 20 de juliol de 2024
És notícia

Larrosa: “És cabdal fer passos endavant en el transport urbà col·lectiu de Lleida”

Avatar photo

L’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, acompanyat de la 3a tinent d’alcalde i regidora de Seguretat, Mobilitat i Civisme, Cristina Morón, es van reunir ahir amb el comitè d’empresa de l’empresa concessionària del transport urbà de la ciutat, Autobusos de Lleida SA.

El paer en cap va destacar que “és cabdal fer passos endavant en el transport urbà col·lectiu de Lleida per millorar la mobilitat de la ciutadania”. En aquest sentit, Larrosa va posar de relleu “la bona entesa amb els treballadors d’Autobusos de Lleida amb qui hem coincidit que hem d’avançar en un nou model de mobilitat urbana que s’adapti a les necessitats que té la ciutat actualment, amb actuacions urbanístiques, trànsit i senyalització, revisió de les freqüències, horaris i línies de busos, millores tecnològiques i renovació de la flota, entre altres”.

Així, es van emplaçar a fer una reunió al mes de gener entre l’Ajuntament de Lleida, l’empresa i els treballadors per avançar en els compromisos i obligacions que hauran d’assumir cadascuna de les parts amb l’objectiu comú que “no és un altre que el servei funcioni i que el transport públic tingui un bon nivell d’usuaris, tenint en compte, però, que els que més saben de tot això son els propis treballadors i, per tant, hem d’estar amatents a les seves reflexions, consideracions i propostes que ens fan arribar que van sempre en la mateixa direcció que no és un altre que millorar el servei per tenir un bon transport urbà col·lectiu que és essencial per a la ciutat sostenible que tots i totes volem”.

Per la seva part, el president del comitè d’empresa d’Autobusos de Lleida, Paco Morales, va posar de relleu que “hem plantejat a l’alcalde les nostres inquietuds perquè considerem que no estem donant un bon servei. La ciutat ha anat canviant des que es va fer l’última remodelació al 2013 i, per tant, els horaris actuals no son assumibles per als conductors i les conductores”. “Agraïm la bona predisposició del paer en cap i del seu equip per posar-se a treballar en aquest sentit perquè creiem que amb actuacions petites podem guanyar molt per millorar el servei”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

11 − one =

Notícia anterior

The Tyets, La Mushkaa, Love of Lesbian i Alba Careta, entre els guanyadors dels XXI Premis Arc

Notícia següent

El “Lloguem! Yes, we rent!” de Mataró, premiat als Premis Compromís Metropolità

Notícies relacionades