L’Ajuntament de Tàrrega reprèn de forma presencial els seus programes d’hàbits saludables

Les activitats, adreçades a persones majors de 45 anys, s’imparteixen a l’aire lliure, en grups reduïts i amb mesures de seguretat sanitària

L’Ajuntament de Tàrrega ha reprès de forma presencial els seus programes de foment dels hàbits saludables basats en la pràctica regular d’exercici físic. Impulsats des de les regidories de Salut i Esports, s’adrecen a persones majors de 45 anys amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida.

Les activitats es duen a terme ajustant-se als protocols de seguretat sanitària, en grups reduïts i a l’aire lliure. Les iniciatives que s’han tornat a posar en marxa són el PAFES, que lluita contra el sedentarisme i l’obesitat per evitar afeccions cardiovasculars, i diversos programes de gimnàstica de manteniment per a gent gran. Aquests últims també es duen a terme al poble d’El Talladell.

Actualment hi ha un total de 78 persones inscrites, les quals també reben consells per gaudir d’una alimentació sana i equilibrada. Les sessions, que es duen a terme principalment al camp exterior del Pavelló Municipal d’Esports, compten amb el suport de la Diputació de Lleida i el CAP de Tàrrega.

Val a dir que la Regidoria de Salut també ha ofert durant els últims mesos un programa d’exercici físic en línia per fer des de casa. Gràcies a les noves tecnologies, la monitora municipal ha impartit les sessions de forma virtual compartint hàbits saludables i ajudant a mantenir un bon estat de salut física i emocional.