L’Ajuntament de Tàrrega ajuda a demanar cita per rebre la vacuna contra la Covid-19

És un punt de suport que s’adreça especialment a gent gran que no estigui familiaritzada amb l’ús de les noves tecnologies.

L’Ajuntament de Tàrrega ha posat en marxa un nou servei d’ajuda per demanar cita prèvia a la campanya de vacunacions contra la Covid-19 realitzada a la ciutat pel Departament de Salut. Les persones que ja poden vacunar-se reben un missatge de text (SMS) al mòbil demanant-los que reservin dia, hora i lloc mitjançant el web de Salut https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat. El consistori ajudarà a formalitzar aquest tràmit trucant al telèfon 973 311 608 (Oficina d’Atenció Ciutadana). El servei de suport, coordinat per la Regidoria d’Acció Social d’Intervenció, també s’ofereix a les diferents franges d’edat que, de forma gradual, ja poden demanar cita per vacunar-se. En aquest sentit, el CAP de Tàrrega ha fet una crida aquesta setmana a persones d’entre 60 i 69 anys informant que poden reservar torn de vacunació.

Val a dir que el CAP de Tàrrega du a terme aquests dies una extensa campanya de vacunacions a l’Espai MerCAT de Tàrrega, edifici cedit pel consistori. Tant per a vacunacions com per a cribratges, l’Ajuntament també ha posat a disposició del personal sanitari altres equipaments com el Pavelló Municipal d’Esports o la sala d’actes de la Biblioteca Germanes Güell. El desenvolupament de la campanya de vacunació avança en funció de les dosis disponibles. També és important recordar que les dades personals (telèfon, mòbil i adreça electrònica) estiguin degudament actualitzades a la base de dades del sistema sanitari català (a través del web La Meva Salut · https://lamevasalut.gencat.cat).