L’Ajuntament de les Borges Blanques millora la seguretat al carrer on va morir atropellat un nen de tres anys

    Els operaris han acabat la pavimentació i, a continuació, s'aplicarà una barrera de seguretat per tal de delimitar la zona de vehicles i la destinada a vianants

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
    L’Ajuntament de les Borges Blanques porta a terme obres de millora al carrers Cavalleria, Carrerada i al camí lateral de la variant. Les accions que s’estan realitzant i que permetran el pas dels ciutadans i dels vehicles amb una major comoditat i seguretat està previst que finalitzin com a molt tard a principis de la setmana vinent. En el cas del carrer Cavalleria, on el 8 de febrer passat va morir un nen de 3 anys atropellat per un cotxe, els operaris ja han acabat la pavimentació i, seguidament, hi aplicaran la barrera de seguretat per tal de delimitar la zona de vehicles i la zona per vianants. Així mateix, també s’hi col·locaran les senyals de trànsit corresponents. Al carrer Carrerada també s’està realitzant la renovació del paviment i s’aplicarà una capa nova de doble tractament. Finalment es procedirà a la neteja i retirada de material sobrant del camí lateral de la variant per canviar el paviment.
    El regidor de Vies Públiques de l’Ajuntament de les Borges Blanques, Daniel Not, ha indicat que aquestes obres eren necessàries perquè “la calçada es començava a trobar en mal estat” i ha remarcat que aquestes intervencions “facilitaran el pas dels vehicles i dels vianants que podran circular d’una manera més segura i ordenada”. El consistori borgenc té previst seguir amb les accions de manteniment incloses dins el Pla d’Arranjaments i Camins, segons ha assegurat Not.