L’Ajuntament d’Alcarràs aprova, per unanimitat de tots els grups municipals, el compte general de l’exercici 2022

D’altra banda, el ple també va donar llum verda a la modificació puntual de les bases d’execució del pressupost, nivells de vinculació jurídica i utilització de fons de contingència i ampliació de crèdits

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La sessió plenària amb caràcter ordinari que va celebrar dijous al vespre l’Ajuntament d’Alcarràs va aprovar, amb el suport de tots els grups municipals, el compte general de l’exercici 2022. L’acord assolit inclou retre el compte general aprovat i tota la documentació a la Sindicatura de Comptes de Catalunya i al Tribunal de Comptes.

També es van aprovar per unanimitat el conveni de gestió de diferents serveis d’assistència tècnica informàtica amb la Diputació de Lleida i del contracte d’encàrrec corresponent, així com tres expedients relacionats amb terrenys rústics, en concret, una alteració de béns amb motiu d’una desafectació del domini públic de porció de camí per la seva classificació de bé patrimonial, la venda de finques rústiques municipals cedides en precari, i una cessió a precari de porció de finca rústica (parcel·la 197 del polígon 9).

D’altra banda, el ple també va donar llum verda a la modificació puntual de les bases d’execució del pressupost, nivells de vinculació jurídica i utilització de fons de contingència i ampliació de crèdits. El punt va prosperar, en aquest cas, amb el suport dels regidors de l’equip de govern (ERC i Junts) i la CUP, mentre que el PSC va votar en contra.