La ‘rave’ de Camarasa amb més de 150 joves segueix activa

  Aquesta festa il·legal va començar el passat divendres

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  Els Mossos d’Esquadra han identificat aquest dilluns a les 18.30 hores als organitzadors de la rave il·legal que va començar el divendres a Fontllonga i Ametlla, una entitat municipal descentralitzada de l’ajuntament de Camarasa (Lleida) i han decomissat l’equip de música.

  La policia catalana ha informat que ha posat en marxa l’operatiu per a identificar a les persones que hi havia en la festa al voltant de les 16.00 hores i que al voltant de les 16.30 la música continuava sonant i hi havia unes 150 persones i 60 vehicles.

  El president de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Fontllonga i Ametlla, Josep Maria Camarasa, ha explicat que a la tarda s’estaven fent “els últims treballs de desmuntat de la festa”.

  Segons Camarasa, en “una masia pròxima al lloc en el qual s’ha muntat la rave hi ha hagut problemes perquè li han trencat alguna porta per a accedir a la zona”.

  Ha afirmat que “els danys més greus seran els ocasionats a la fauna perquè ara és temps d’aparellament i 72 hores amb aquest tipus de música haurà fet que no hagi quedat cap animal”.

  També ha dit que els participants han encès foc i que han recollit els enderrocs “tot bastant bé”.