fbpx

La Policia Local de Tàrrega posa 18 multes per incompliment de l’ordenança d’animals

Avatar photo

La Policia Local de Tàrrega intensifica les patrulles amb agents de paisà per evitar conductes incíviques de propietaris de gossos que permeten que les seves mascotes orinin a les façanes dels edificis o que no en recullen els excrements. L’objectiu és fer complir l’ordenança de control i tinença d’animals de companyia. Arran d’aquesta mesura, l’Ajuntament de Tàrrega ha tramitat una vintena de denúncies per incompliment d’aquesta norma en la darrera setmana.

En concret s’ha fet seguiment d’un total de 362 gossos i van aixecar actes de denúncia en 18 ocasions. La majoria eren per permetre que els animals miccionessin a les façanes dels edificis i també per no recollir els excrements o portar gossos de races perilloses sense morrió.

La regidora de Governació de Tàrrega, Núria Robert, afirma que des de l’Ajuntament vetllen per mantenir el paisatge urbà de manera que la Policia Local seguirà efectuant aquesta mena de controls de manera ordinària arreu de la ciutat.

A banda de l’acció policial, des del consistori també fan una crida a la conscienciació perquè la ciutadania sigui respectuosa amb l’espai públic. De la mateixa manera, la regidora també demana col·laboració ciutadana a l’hora de detectar i identificar les persones que incompleixen l’ordenança municipal i recorda que tota la informació que es facilita a la policia és “confidencial”.

Permetre orinar a les façanes o no recollir les defecacions constitueix una falta greu a l’ordenança municipal de control i tinença d’animals vigent i pot comportar sancions que van dels 51 als 300 euros.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Es lliuren les obres del sorteig de Tallers Oberts de Cambrils

Notícia següent

Torna l’Hospital de peluixos de l’estudiantat de Ciències de la Salut de la UdL

Notícies relacionades