La Policia Local de Mollerussa incorpora quatre nous efectius

Set denúncies per intentar utilitzar les barbacoes del Parc de la Serra el dia de la Mona

La Policia Local de Mollerussa ha incorporat quatre nous agents a la plantilla, que passa a estar formada per 21 agents i dues administratives. Aquestes incorporacions cobreixen les places de funcionari de carrera que van quedar vacants a principis del 2019 després de la jubilació anticipada dels seus titulars.
Aquestes places s’havien cobert de forma interina a l’espera del procés selectiu que es va reprendre a l’octubre del 2020 després de veure’s aturat per la pandèmia i al qual es van presentar 31 aspirants. D’altra banda, la Policia Local de Mollerussa va posar aquest dilluns, dia de la Mona, set denúncies per intentar utilitzar les barbacoes del Parc de la Serra, l’ús de les quals està prohibit en compliment de la normativa anticovid.
L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, també ha explicat que durant el Dilluns de Pasqua la policia local també va aixecar dues actes per consum de begudes alcohòliques al carrer i una acta a un establiment comercial per no respectar l’aforament permès a l’interior.

Solsona ha agraït a la ciutadania en general la seva responsabilitat i predisposició en el compliment de les mesures preventives en un moment en què els indicadors, tot i anar a la baixa, continuen sent alts. Aquest dilluns la taxa de reproducció de la covid-19 al municipi se situava en 1,16, i el risc de rebrot en 1.013 punts.