La Paeria repinta la senyalització horitzontal de tot el Passeig de Ronda

Les tasques es van iniciar la setmana passada i conclouran dimarts vinent, aprofitant la reducció de la intensitat del trànsit durant l’estiu i les condicions climatològiques adequades

La Regidoria de Mobilitat, Vialitat, Trànsit i Serveis Urbans està duent a terme la millora de la senyalització horitzontal al Passeig de Ronda. Concretament, s’estan repintant les marques viàries de separació dels carrils, encreuaments i passos de vianants en el tram que va des del carrer Cos-Gayon fins a la plaça Europa.

Les tasques, que es duen a terme en horari nocturn, es van iniciar la setmana passada i està previst que concloguin dilluns o dimarts vinent. L’actuació compta amb un pressupost aproximat d’uns 8.000 euros i forma part del pla de manteniment i millora de la senyalització vertical i horitzontal de Lleida, que cada any reserva una part del pressupost a actuacions de conservació com el repintat de carrers.

El regidor de Mobilitat, Joan Ramon Castro, ha destacat la importància d’aquestes actuacions de manteniment per tal de millorar la seguretat viària. Aquest tipus de tasques es programen a l’estiu per minimitzar les afectacions al trànsit, aprofitant la disminució de la intensitat de la circulació de vehicles en aquestes dates, i també perquè les condicions climatològiques resulten més adequades perquè la pintura quedi ben fixada.