La Paeria invertirà més de 20.000€ per a les instal·lacions del Refugi dels Peluts

L'actuació preveu posar calefacció en dues gàbies i enrajolar tot el recinte que fa anys que està en "mal estat"

La Paeria invertirà 21.609,44 euros per millorar les instal·lacions del Centre d’Acollida d’Animals de Companyia (CAAC), rebatejat com a Refugi dels Peluts. L’actuació preveu posar calefacció en dues cel·les més –actualment només una està calefactada- i enrajolar tot el recinte que fa anys que està en “mal estat”, reconeixen. L’objectiu és protegir els animals més vulnerables, millorar-ne la qualitat de vida i evitar la propagació de malalties contagioses. Està previst que els treballs s’iniciïn al maig.
L’Ajuntament de Lleida renovarà durant les properes setmanes l’àrea d’observació i quarantena del CAAC, el Refugi dels Peluts, i ampliarà la zona calefactada. La millora consisteix en l’adequació d’aquesta zona, deteriorada pel pas del temps, en la qual els gossos nouvinguts al centre hi romanen els primers dies abans de ser traslladats a les gàbies principals.

L’àrea d’observació i quarantena del centre consta actualment de set cel·les, una d’elles calefactada, on els gossos que acaben d’arribar al refugi o aquells amb necessitats especials s’instal·len fins que els Serveis Veterinaris els donen l’alta mèdica.

La millora se suma a la de les actuacions començades fa dues setmanes, que en breu permetran als visitants i voluntaris gaudir d’una nova i àmplia zona de lleure i passeig d’animals, així com de més places d’aparcament i ombra en el recinte, gràcies a la plantació d’una trentena d’arbres.