Dimarts, 23 d'abril de 2024
És notícia

La Paeria ha signat la cessió d’un espai amb l’Associació Servei de Suport al Dol de Ponent

Avatar photo

La cessió de l'espai municipal s'ha fet amb la voluntat de fomentar la vida associativa a la ciutat i impulsar projectes i activitats que beneficien la ciutadania

L’Ajuntament de Lleida ha cedit un espai municipal a l’Associació Servei de Suport al Dol de Ponent. El tinent d’alcalde i regidor de Participació Ciutadana, Joan Gómez López, i la presidenta de l’entitat, Myriam Lorenzo, han signat un conveni de col·laboració pel qual es fa una cessió d’ús d’un despatx situa als baixos 2a de la plaça del Seminari que compartiran amb altres associacions, com Agrupa’t o Prosec.

Joan Gómez ha posat de relleu que aquest conveni és una mostra més de la intensa activitat associativa de la ciutat i és per això que l’ús d’alguns equipaments municipals com els centres cívics, que funcionen com a “hotels d’entitats” aixoplugant el màxim d’organitzacions possibles, s’ha d’ampliar per atendre les necessitats de les associacions. En aquest sentit, la Paeria té com a un dels seus objectius fomentar la vida associativa a la ciutat i als seus barris, garantint la solidaritat, l’equilibri i la participació. Així, fomenta la col·laboració i la suma d’esforços en projectes i activitats adreçades a la ciutadania i es creen espais de debat i de sensibilització ciutadana per a una millor convivència i cohesió a la ciutat.

L’Associació Servei de Suport al Dol de Ponent té com a objectius principals promoure la comprensió i normalització de l’experiència de dol saludable, proporcionar un espai per l’alleugeriment del dolor emocional, trencar l’aïllament proporcionant un espai d’intercanvi sobre aspectes emocionals, socials i pràctics; compartir principis i estratègies de comunicació que poden facilitar el suport mutu, promocionar el desenvolupament d’habilitats personals, de pressa de decisions i de canvis difícils i identificar i donar un suport més especialitzat a aquells que viuen un dol complicat o difícil.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Els tortosins escolliran en què es destinaran 150.000 euros del pressupost municipal

Notícia següent

Jutgen un activista proavortament que s’enfronta a 2 anys de presó per interrompre una missa a Banyoles

Notícies relacionades