Dijous, 25 de juliol de 2024
És notícia

La Paeria de Balaguer contractarà 18 persones

Avatar photo

Les 18 persones entraran gràcies al programa 'Treball i Formació 2023'

La Paeria de Balaguer ha rebut l’adjudicació del programa del SOC Treball i Formació per poder contractar 18 persones de diferents perfils, amb contracte d’un any, el qual inclou formació i orientació laboral.

La subvenció del programa ‘Treball i Formació’ es destina a fomentar l’ocupació i la contractació de persones en situació d’atur i pertanyents a col·lectius amb més risc d’exclusió social. Al mateix temps, se’ls ofereix acompanyament per a una millor adaptació al lloc de treball i un reforç per millorar les seves competències i possibilitats d’aconseguir una feina en un futur. Concretament, aquesta edició s’adreça a la contractació de persones aturades de llarga durada, perceptores de la Renda Garantida de Ciutadania, dones, persones més grans de 52 anys o persones trans.

Els llocs de treball que s’ofereixen són diversos: auxiliars administratius, caps de brigada d’obres, agents cívics per gestió de residus, acompanyants per a la gent gran, paletes i jardiners. Les contractacions es faran a partir del mes de setembre i les candidatures sempre a través de l’Oficina de Treball de la Generalitat.

El programa Treball i Formació és una  política  de  foment  de  l’ocupació  del  SOC , finançada per la Generalitat de Catalunya i el SEPE.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

7 − four =

Notícia anterior

Actuacions per fomentar la correcta gestió dels residus al comerç i evitar la brutícia

Notícia següent

Alonso (Sumar) alerta dels “perills de la deslocalització industrial pel futur de la província”

Notícies relacionades