La manifestació de Lleida acaba amb un llançament de pedres a la policia

Prop de 800 persones han participat en la convocatòria que s'ha dissolt en arribar a la subdelegació del govern espanyol

Un dels contenidors que els manifestants han cremat a Lleida aquest 17 de febrer. ACN
La manifestació en contra de l’empresonament del raper Pablo Hasel a Lleida ha acabat amb un llançament massiu de pedres a la policia. Prop de 800 manifestants, segons fonts policials, s’han concentrat inicialment a la plaça Ricard Vinyes, d’on han anat baixant fins a la subdelegació del govern espanyol.
Durant el trajecte han passat per la zona comercial de la ciutat, on alguns dels establiments que encara estaven oberts han abaixat les persianes al seu pas. Un cop a l’edifici de la subdelegació – custodiat per agents de la policia nacional – alguns dels participants han fet llançaments de pedres als agents. Quan aquests han desallotjat la concentració, s’han produït corredisses i els manifestants s’han dividit en petits grups.
Just després han arribat els Mossos d’Esquadra, a qui també han tirat pedres. Pel que fa a les barricades, aquest dissabte no s’han vist en aquesta localitat perquè prèviament s’havien retirat els contenidors.