La Biblioteca d’Alpicat celebra Sant Jordi i el seu 32è aniversari

    A més de les parades de roses i llibres, hi haurà activitats durant tot el dia, amb autòmats, jocs de fusta, tallers, espectacles, sardanes i lliurament de premis

    Coincidint amb la Diada de Sant Jordi, la Biblioteca d’Alpicat prepara la celebració del seu 32è aniversari el dissabte 23 d’abril.

    Així, hi haurà activitats programades durant tot el dia, de 10 del matí a 8 del vespre, a la plaça de la Biblioteca. També es muntaran les parades de venda de roses i llibres subministrats per la Llibreria La Fatal.

    Al matí, les famílies podran gaudir d’autòmats i jocs de fusta gegants amb l’espectacle ‘Els amics d’en Crusó’, a càrrec de Toc de Fusta, i s’oferirà un taller de manualitats dinamitzat per Fabra Formació, així com un photocall dels protagonistes de la llegenda.

    A la tarda tindrà lloc la representació ‘Una carretada de contes’, a càrrec de La Guilla Teatre. Abans, però, es procedirà a realitzar el sorteig BiblioTram i el lliurament de premis del 17è Concurs BiblioPunt de punts de llibre i del 1r Concurs de Reels d’Instagram per a joves. La celebració es tancarà amb una ballada de sardanes dels Dansaires del Pi i la cobla Tàrrega.