Diumenge, 14 d'abril de 2024
És notícia

Junts vetllarà per les clàusules socials en les contractacions municipals de Lleida

Avatar photo

El grup municipal de Junts s’ha reunit amb la Fundació Aspros per recollir els seus projectes i demandes, entre les quals hi destaquen la necessitat de treballar per la inclusió real de les persones amb discapacitat en els àmbits social, laboral i comunitari i dels diferents contractes municipals a Lleida.

Durant la trobada, Junts ha traslladat al director executiu d’Aspros, Enric Herrera, el compromís del grup municipal de vetllar pels serveis i les clàusules socials que inclouen els contractes municipals. En aquest punt, Junts i Aspros coincideixen en la necessitat d’impulsar la col·laboració entre les entitats socials i l’Ajuntament de Lleida, tant pel que fa al recolzament dels serveis com en la proactivitat.

La reunió també ha servit per exposar els eixos de treball de Junts, centrats en la promoció econòmica de la ciutat, de la mà de serveis socials com els que ofereix la Fundació Aspros

 

Aspros, més de 60 anys fomentant l’autonomia i la igualtat d’oportunitats a Lleida

La Fundació Aspros és una entitat sense afany de lucre que, des de l’any 1962 treballa, juntament amb les famílies i les administracions i entitats públiques, per impulsar la inclusió i la qualitat de vida de les persones amb discapacitat, principalment discapacitat Intel·lectual i malaltia mental. 

Amb més de 570 professionals, treballa amb un model d’atenció centrada en la persona i en la comunitat, a través de serveis i programes amb l’objecte d’acompanyar i donar suport a les més de 650 persones ateses en el foment de l’autonomia i la igualtat d’oportunitats.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Un detingut per desordres i dos policies ferits en la vuitena nit de protestes contra l’amnistia a Madrid

Notícia següent

Figueres lliura els premis Figueres Talent a 38 alumnes

Notícies relacionades