Junts per Catalunya Lleida presenta les línies mestres de la seva candidatura per les municipals

El grup municipal soberanista vol representar el canvi a la ciutat

0
951
Fotografia de l'acte de presentació de campanya de Junts per Catalunya Lleida (Estació Lleida-Pirineus) - Marc Camón

Aquest matí, davant l’estació de tren Lleida-Pirineus, Toni Postius ha explicat els eixos de les polítiques que durà a terme si és escollit Paer en Cap.

“Hem volgut fer una candidatura molt oberta, diversa i transversal, amb persones que no militen en cap partit. Gent diversa i plural que és representativa de la ciutat”, ha assegurat Postius. La candidatura està formada per trenta-set persones, entre les quals destaquen Pep Vidal, referent en les polítiques d’integració, María José Salillas, exresponsable d’urbanisme a l’ajuntament de Lleida, Anna Campos, directora financera de la fundació ASPROS, Gerard Valentines, referent en mobilitat sostinguda o Rosa Fabregat, que tancarà la llista.

El candidat a l’alcaldia, ha dit que han plantejat una campanya pel canvi, en positiu i que genera il·lusió. Defensen un model de ciutat que generi oportunitats i llocs de treball. Afavorir l’atracció d’empreses, la inversió i la indústria són eixos clau del seu projecte. Segons Postius, “és un disbarat que en ple dos mil dinou, encara s’estigui parlant d’industrialitzar la ciutat”. També ha assegurat que posaran molt èmfasi en millorar els serveis públics que depenen de l’ajuntament, i que quaranta anys de govern socialista han fet molt mal. “Volem una ciutat neta, il·luminada, en la qual el servei de transport públic funcioni per tots els barris”, ha afirmat Postius. Un altre dels seus eixos principals és la seguretat. Aposten per un model de proximitat que permeti erradicar la delinqüència i l’incivisme, augmentant la presència al carrer. Pel que fa a l’àmbit social, Postius assegura que lluitaran contra la discriminació dels col·lectius més vulnerables com la gent gran. També ha fet referència al greu problema que té Lleida amb l’habitatge i a la necessitat de posar-hi remei. Per últim ha lamentat la situació difícil que viu el país i ha assegurat que no pactarà amb cap formació política que defensi l’aplicació de l’article cent-cinquanta-cinc.

FER UN COMENTARI