Jordi Ignasi Vidal: “El que volen no és fer el canvi, sinó aturar-lo!”

Durant l’acte s’ha presentat la candidatura republicana i el programa electoral per als pròxims quatre anys

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Marta Vilalta ha volgut posar èmfasi de la governança republicana en l’àmbit municipal i és que ha comentat que “cal donar gràcies a totes les persones que dia rere dia dediquen tot el seu temps a millorar la vida dels seus veïns i veïnes”. Vilalta, que també ha reiterat que “cal tenyir de nou de color groc el mapa del país” per continuar millorant els nostres pobles i ciutats perquè Esquerra Republicana és garantia de bon govern i de progrés. Altrament, la Secretària general adjunta, ha recriminat el fet que hi hagi partits o candidatures que depenen de Madrid per poder governar els municipis.

Per la seva banda, Jordi Ignasi Vidal, ha exposat “la necessitat que tenim de continuar fent el canvi” i és que la ciutat s’ha transformat en tots els àmbits des de l’habitatge fins a la cultura i és que s’estan produint grans canvis i s’està posant les bases a la ciutat que els balaguerins i balaguerines mereixem.

Vidal ha indicat que “hi ha diferents candidatures que venen fum i que saben que el seu programa electoral no es pot complir ni ara ni en 8 anys, nosaltres hem complert el 70% del nostre programa electoral d’aquesta legislatura i malgrat que alguns el que volen no és fer el canvi, sinó aturar-lo!”.

El candidat ha remarcat que “tenim equip, tenim il·lusió i tenim moltes ganes de continuar canviant i millorant la ciutat, volem i podem fer-ho”. Vidal ha recordat un dels debats en el que una altra candidata li havia preguntat de què servia que tots els governs tant la Generalitat de Catalunya, Diputació, Consell Comarcal i Paeria tinguessin el mateix color polític, al qual Vidal ha respost “que gràcies al mateix color polític hem pogut resoldre les millores en mobilitat a la ciutat, els nous accessos al polígon industrial, l’ampliació del polígon industrial, el traspàs del Carrer Urgell i l’ampliació del Pont de Sant Miquel si no també amb l’equitat en el suport i el bon tracte siguin del color polític que siguin els qui governen els municipis”.

El Conseller Roger Torrent, que ha clos l’acte expressant la necessitat de què els municipis continuïn millorant i que “només pot ser amb els companys i companyes d’Esquerra Republicana perquè la feina ben feta ha de tenir bons fruits”. Els alcaldes i alcaldesses republicans volen transformar els seus municipis més enllà de les xarxes socials i “apliquem aquesta utilitat republicana que va de nord a sud del país i que té múltiples exemples d’aquesta continuïtat i millora en el futur, com a mínim els pròxims quatre anys a Balaguer. El millor futur per Balaguer està en mans d’Esquerra Republicana i de tot l’equip d’en Jordi Ignasi Vidal.”