La Guàrdia Civil destrueix a Lleida més de 2.200 armes intervingudes

Avatar photo

La majoria són escopetes que els seus propietaris han dipositat de manera voluntària

La Guàrdia Civil de Lleida ha destruït un total de 2.256 armes de foc i armes que es trobaven dipositades per diversos motius en dependències policials. Entre les armes que els agents han traslladat aquesta setmana fins a una empresa siderúrgica per tal de fondre-les per destinar-les a ferralla hi ha 1.204 escopetes, 229 pistoles, 186 armes blanques, 131 rifles, 49 carabines d’aire comprimit, 76 revòlvers, 13 canyons, 4 armes d’avantcàrrega, 3 fusells submarins, 3 trabucs, 2 ballestes, 1 subfusell i 355 unitats restants, formades per diferents objectes i altres components. Es tracta d’armes que estan prohibides o bé que han estat utilitzades en fets delictius o infraccions administratives.

La Guàrdia Civil també destrueix les armes que han estat dipositades pels seus propietaris de forma voluntària per no tenir els requisits necessaris per obtenir les llicències d’armes i que tampoc s’han adjudicat en subhastes.

A la demarcació de Lleida hi ha més de 19.185 autoritzacions per poder tenir armes de foc, ja siguin armes de caça, tir esportiu o seguretat privada, entre altres. Aquestes autoritzacions donen cobertura a més de 35.662 armes de foc.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

12 − four =

Notícia anterior

El segell de la transparència torna a distingir l’Ajuntament de Sant Joan Despí

Notícia següent

Ordino organitza sis sortides amb escoles amb motiu del Dia Internacional dels boscos

Notícies relacionades